2 comentarii

Contact

Persoanele care vor sa ne contacteze pot trimite un e-mail la adresa asociatiamediasulnostru@gmail.com.

2 comments on “Contact

  1. De la inceput doresc sa urez d-lui presedinte Hodarnau, mult succes in activitatea sa, sa ridice stagheta culturala a Mediasului cat mai sus. Ma numesc Rotaru Mihai sunt prof. de istorie si geografie, locuitor al acestui oras, am 36 ani si as dori sa ma alatur echipei voastre. Lucrarea de licenta a fost tot de spre orasul Medias „MEDIASUL IN REVOLUTIA DE LA 1848-1849”, intrebarile mele sunt: cu cine sa iau legatura pentru inscriere in asociatie? si unde? care e taxa de cotizatie? Multumesc mult si o zi frumoasa!

  2. Domnului Mircea Hoadirnau, Prin interventia fiului meu Elvis Mihu am vizionat interviului domnului Nemes, fost director la Casa de Cultura a Municipiului Medias. De mine nu s-a amintit decat faptul ca am regizat scenele de scrima in „Act Venetian”, lucru mai putin veridic, fiindca eu eram angajat in perioada aceea, la Teatrul Tineretului din Bucuresti in „Cei trei Muschetari” si piesa „Toatete panzele sus” de Eugen Bondi, und am incrucisat iataganul cu cel mai mare actor roman SEPTIMIU SEVER. Intimplarea a facut ca nu am reusit sa-mi procur buletin de Bucuresti si a trebuit sa ma „repatriez” la Medias, datorita acestui dezidert militienesc.: Doamna Ponciu Silvia s-a bucurat multa ca am revenit in orasul natal si m-a chemat urgent la Teatrul Popular sa preiaul rolul „Cavalerului Marcelo Mariani din „Act Venetian”, un rol greu de 3 acte pe care l-am invatat in timp record de 10 ziile. A fost cel mai mare rol al vietii mele, fiindca trebuia sa reprezintin in prima parte rolul unui cavaler de „Salon”, care datorita ierhiei nobiliare era si comandantul Fregatei „Velocitta”. Turcii au inceput sa atace Venetia si eu in calitate de comndant al fregatei, habar n-aveam de echipajul vavei, nr. de tunuri, etc. etc. Datorita unei rastunari de situatie sunt obligat sa dispar pentru o perioada, ca dupa aceea sa fiu invitat de Proveditorele Venetiei, pentru un duiel cu servitorul si prietenulu lui.Scena de duel cu raposatul avocat CUZA, care a facut o impresie deosebita publicului si juriului, fapt pentru care a luat locul 1 la bienala de teatru . Eu am jucat 28 de ani pe scena Casei de Cultura si ulterior la Teatrul Popular in feeria muzicala „Valul Fermecat”, care s-a jucat de sute de ori,in mult apreciata piesa ” Sanzaiana si Pepelea”, unde am interpretat rolul „Zmeului” , care a produs ilaritate deosebita in masa spectatorilor, pe considerentul ca imparatii Setila si Flaminzila se ascudeau in sala cu spectatorii si copiii tineau cu Zmeul si nu bietii fugari Setila si Flaminzla. La terminarea spectacolului copii veneu pe scena sa vada spada Zmeului si nu pe Sanzaiana si Pepelea. Aveam si o grupa de cascadori amatori de clasa intia, cu care am colaborat si la realizarea filmului turnat partial la Medias „Lumini si Umbre”, regia regretatului Andrei Blaier. Afirmatia lui dnul Nemes este neadevarata, clasa de actorie nu a fost condusa de Avram Besoiu. Besoiu a regizat piesa lui Calderon dela Barca:”Cavalerul din Olmedo”, o regie de cea mai proasta calitate.Piesa nu s-a jucat decat la premiera.Eu am terminat Clasa de Actorie cu media 9,47 si am fost repartizat la Teatrul de Estrada din Deva, dar pe considerentul ca nu am fost membru de partid am fost trimis inapoi acasa la Medias. Poate a fost mai bine asa.
    Nu mai amintesc de numeroasele spectacole de estrada in care am fost solist vocal si prezentator de momente vesele. Relatii suplimentare referitoare la realizarile mele in cei 31 de ani de cand traiesc in Germania, le gasiti in Sitte-ul meu romanesc: http://www.cavalerul-hartmann.ro Cu toata stima Emil Mihu Hartmann

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: