Lasă un comentariu

ShoeBox 2014 – final de campanie

Proiectul ShoeBox 2014 a ajuns ieri la final si suntem foarte bucurosi sa va dezvaluim ca rezultatul este mai mult decat multumitor si chiar peste asteptarile noastre. In cele cinci zile de colectatre a pachetelor membrii Rotaract Medias si ai Asociatiei “Mediasul Nostru” au reusit, prin bunavointa si generozitatea mediesenilor, sa adune peste 400 de pachete, depasind numarul, si asa impresionant, de cadouri stranse anul trecut.

Foto Shoebox 2014_1

In aceasta dimineata donatiile au luat drumul Leaganului de copii de la Nades, Scolii cu clasele I- VIII George Popa, de unde vor fi distribuite familiilor nevoiase a caror copii invata in aceasta scoala, dar si altor familii cu copii cu o situatie materiala precara din Agarbiciu si Axente Sever.

Foto Shoebox 2014_3

Gandurile noastre de multumire se indreapta catre cei care, alaturi de noi, au facut posibila aceasta frumoasa reusita si, fara de care, rezultatele efortului nostru nu ar fi fost cele de acum; multumim astfel Scolii Nationale de Gaz Medias, Gradinitei Bucuria Copiilor si, in mod special, gazdelor noastre Restaurantul Traube si, mai ales, personalului de aici, pentru generozitatea si ospitalitatea care ne-au aratat-o pe parcursul celor 2 saptamani ale campaniei.

Foto Shoebox 2014_2

Multumim tuturor locuitorilor acestui oras care, ca si in alte multe ocazii, au aratat compasiune, generozitate si spirit civic fata de nevoile concetatenilor lor, trecandu-ne pragul si raspunzand mesajului nostru.

Membrii Rotaract Medias si Asociatiei Mediasul Nostru va ureaza Sarbatori Fericite iar Noul An sa va gaseasca plini de sanatate si la fel de generosi ca si pana acum.

La Multi Ani !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: