2 comentarii

Workshop de canto cu medieseanca Claudia Streza

Asociatia Culturala „Mediasul Nostru” anunta organizarea unui workshop de canto in colaborare cu Claudia Streza. Workshop-ul este gratuit si se va desfasura in perioada 5 – 6 august la sediul asociatiei din Piata Regele Ferdinand I nr.3 intre orele 10:00 – 12:00 cu o pauza de 10 minute. La eveniment pot participa copiii intre 7 si 18 ani iar inscrierile se fac la adresa asociatiamediasulnostru@gmail.com sau la numarul de telefon 0728.306.806.

La workshop sunt disponibile 20 de locuri si fiecare participant trebuie sa isi aduca cu el un disc audio cu doua piese preferate (in format pozitiv si negativ) si textele.  Ideea evenimentului a fost a Claudiei, care a decis cu ocazia vizitei la Medias sa isi dedice cateva ore copiilor si tinerilor care sunt pasionati de muzica sau doresc sa urmeze o cariera muzicala.

Workshop de canto cu Claudia Streza

Una dintre vocile de aur ale Mediasului, Claudia Streza si-a inceput cariera muzicala in orasul de pe Tarnava Mare dar momentan locuieste in Olanda unde sustine concerte dar si preda canto. Prima data a cantat in grupul folk Mediensis impreuna cu Camelia Zoltan, dupa care a urmat colaboararea cu trupele Dinamic si Acustic cu care si-a petrecut  verile pe litoralul romanesc.

O perioada a cantat la Bucuresti dupa care a plecat in Olanda unde a castigat o colaborare cu cei de la RTL4. In Olanda, artista si-a lansat piesele pe diferite compilatii sau pe albumele proprii, dar a colaborat si cu casa de discuri ZYX Music un label specializat in dance music.  

Claudia Streza a fost de acord ca dupa desfasurarea celor doua zile de workshop  sa cante alaturi de elevii ei din Medias in cadrul unui spectacol pe care il vom organiza in data de 9 august la Gradina de vara Traube.

2 comments on “Workshop de canto cu medieseanca Claudia Streza

  1. […] unui spectacol pe care il vom organiza in data de 9 august la Gradina de vara Traube. sursa: asociatiamediasulnostru [Citeste mai […]

  2. […] 24 July 2013   BASCHET   No comments Asociatia Culturala „Mediasul Nostru” anunta organizarea unui workshop de canto in colaborare cu Claudia Streza. Workshop-ul este gratuit si se va desfasura in perioada 5 – 6 august la sediul asociatiei din Piata Regele Ferdinand I nr.3 intre orele 10:00 – 12:00 cu o pauza de 10 minute. La eveniment pot participa copiii intre 7 si 18 ani iar inscrierile se fac la adresa asociatiamediasulnostru@gmail.com sau la numarul de telefon 0728.306.806. La workshop sunt disponibile 20 de locuri si fiecare participant trebuie sa isi aduca cu el un disc audio cu doua piese preferate (in format pozitiv si negativ) si textele.  Ideea evenimentului a fost a Claudiei, care a decis cu ocazia vizitei la Medias sa isi dedice cateva ore copiilor si tinerilor care sunt pasionati de muzica sau doresc sa urmeze o cariera muzicala.Una dintre vocile de aur ale Mediasului, Claudia Streza si-a inceput cariera muzicala in orasul de pe Tarnava Mare dar momentan locuieste in Olanda unde sustine concerte dar si preda canto. Prima data a cantat in grupul folk Mediensis impreuna cu Camelia Zoltan, dupa care a urmat colaboararea cu trupele Dinamic si Acustic cu care si-a petrecut  verile pe litoralul romanesc. O perioada a cantat la Bucuresti dupa care a plecat in Olanda unde a castigat o colaborare cu cei de la RTL4. In Olanda, artista si-a lansat piesele pe diferite compilatii sau pe albumele proprii, dar a colaborat si cu casa de discuri ZYX Music un label specializat in dance music.  Claudia Streza a fost de acord ca dupa desfasurarea celor doua zile de workshop  sa cante alaturi de elevii ei din Medias in cadrul unui spectacol pe care il vom organiza in data de 9 august la Gradina de vara Traube. sursa: asociatiamediasulnostru […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: